ΧΙΟΣ: Διαρρήκτης λήστεψε και επιχείρησε να βιάσει 61χρονη

Παραβίασε την κεντρική είσοδο που ήταν ξεκλείδωτη

Τον τρόμο έζησε 61χρονη γυναίκα στη Χίο όταν, μέρα μεσημέρι, βρέθηκε αντιμέτωπη με άγνωστο άντρα που είχε εισβάλλει στο σπίτι της.

Ο 28χρονος διαρρήκτης  εκμεταλλεύτηκε την απουσία της 61χρονης και παραβίασε την κεντρική είσοδο που είχε αφήσει ξεκλείδωτη. Όμως, την ώρα που έψαχνε για χρήματα και τιμαλφή, η ιδιοκτήτρια επέστρεψε. Ο κακοποιός που φορούσε κουκούλα την ακινητοποίησε με την απειλή ενός σουγιά και προσπάθησε να αρπάξει όσα χρήματα είχε. Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά θέλησε να ικανοποιήσει τις και αρρωστημένες ορέξεις του, χαϊδεύοντας την τρομοκρατημένη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της με σκοπό να την εξαναγκάσει σε σαρκική επαφή!

Η 61χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο αδίστακτος κακοποιός να τραπεί σε φυγή… Από την περιγραφή που έδωσε το θύμα, οι άνδρες της Ασφαλείας κατάλαβαν πως δράστης ήταν ένας 28χρονος που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές του νησιού και δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. Στην κατοχή του βρέθηκαν η κουκούλα και ο σουγιάς. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, απόπειρα βιασμού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Τέλος καλό όλα καλά για την 61χρονη που πάρα το σοκ αντιστάθηκε…