Μυστήριο με την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για την ανεύρεση της μικρής Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες το μεσημέρι, ανήμερα του Πάσχα.

Εκτός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση χθες, η ελληνική ομάδα διάσωσης με δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά πραγματοποιούν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου και εξαφανίστηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι.

Στις έρευνες αναμένεται να συμμετάσχουν η ΕΜΑΚ αλλά και ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς λόγω της μικρής ηλικίας της και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν τις έρευνες οι γονείς της μικρής Μαρίας, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν πώς χάθηκε το παιδί τους μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Ειρήνη έκανε βόλτα με τους γονείς της και τον αδελφό της σε μία μάντρα αυτοκινήτων στη λεωφόρο Σχιστού – Σκαραμαγκά όταν ξαφνικά η μητέρα άρχισε να αναζητά το παιδί της χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειας, η Μαρία δεν απομακρύνθηκε, ούτε έμεινε μόνη. Απλώς χάθηκε ξαφνικά!

Η Μαρία – Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

χαμογελο παιδιού