Νεμέα: Έδεσαν 3χρονο αγγελούδι και το έκαιγαν με τσιγάρα γιατί...

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μαρτύρια περνούσε στο σπίτι του ένα τρίχρονο αγοράκι στη Νεμέα. Αστυνομικοί και γιατροί έπαθαν σοκ όταν αντίκρισαν το μωρό να είναι δεμένο πισθάγκωνα.

Οι γείτονες της οικογένειας του μικρού παιδιού φαίνεται ότι θορυβήθηκαν από τα ουρλιαχτά και το κλάμα του με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί “τα έχασαν” όταν είδαν το παιδάκι δεμένο πισθάγκωνα πάνω σε μια καρέκλα: αμέσως το έλυσαν και το μετέφεραν με το περιπολικό στο κέντρο υγείας ώστε να το εξετάσουν οι γιατροί, οι οποίοι έμειναν επίσης άφωνοι με αυτό που είδαν: σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο το κορμάκι του 3χρονου αγοριού.

Αμέσως οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι για να βρουν τους γονείς ωστόσο δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Έπειτα από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι βουλγαρικής καταγωγής μαζί με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Κατά την κατάθεσή τους στο αστυνομικό τμήμα, παραδέχτηκαν ότι έδεσαν το παιδί επειδή… ήταν άτακτο!

Η εισαγγελέας Κορίνθου αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό έδωσε εντολή και για τα τρία παιδιά να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού όπου και βρίσκονται πλέον για φιλοξενία αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.

Όσο για τους γονείς τους, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.