"Έφυγε" ο 49χρονος που έπεσε από οροφή κτιρίου στη Λαμία

Κατέληξε μετά από 15 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Λαμίας ο 49χρονος που έπεσε από ύψος 10 μέτρων, στο πρώην εργοστάσιο της Ελαιουργικής, στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας. Ο άτυχος άνδρας, μαζί με άλλα δύο άτομα, είχαν ανέβει στην οροφή του κτιρίου, προκειμένου να μαζέψουν τσίγκους και άλλα παλιοσίδερα.

Το τραγικό συμβάν έγινε πριν δυο εβδομάδες στο χώρο του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου της Ελαιουργικής στην Αγία Μαρίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος 49χρονος, ο οποίος ήταν Βουλγαρικής υπηκοότητας πήγε μαζί με δύο ντόπιους να αφαιρέσουν κάποιους τσίγκους που ήταν στην οροφή του παλιού κτιρίου.

Πάνω στην προσπάθεια ο 49χρονος έπεσε από ύψος δέκα μέτρων περίπου και τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά. Οι δυο φίλοι του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σημείο, αλλά δεν μπορούσε να μπει μέσα για να παραλάβει τον τραυματία, αφού η πόρτα του πρωην εργοστασίου ήταν κλειδωμένη.

Έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία έκοψε τη σιδερένια πόρτα και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μπόρεσε να φτάσει στο σημείο και να παραλάβει τον βαρύτατα τραυματισμένο 49χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή: www.lamiareport.gr