Απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα; Γιος πρώην βουλευτή έπεσε από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί  στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ μετά την αναφορά  για ύπαρξη ατόμου το οποίο για άγνωστους λόγους έπεσε στο κενό πηδώντας από γέφυρα της περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Νέου Σουλίου της Πάτρας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αστυνομικού Διευθυντή  Θανάση Νταβλούρου. Ο νεαρός άντρας έχει μεταφερθεί με  τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στο σώμα του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Ο νεαρός  φέρει  πολλαπλά κατάγματα  στην λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο ( εμπρόστιο τμήμα κεφαλής). Δεν φέρει τραύματα στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το www.thebest.gr, οι γιατροί που παρακολουθούν το νεαρό, κάνουν λόγο για θαύμα.

Αμέσως μετά το ατύχημα υποβλήθηκε  με απόλυτη επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν για την πτώση. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του, πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, που ελπίζει σε μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.