Μεθυσμένος ο ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο της Συγγρού- 6 σοβαρά τραυματίες (photo-vid)

Μεθυσμένος απεδείχθη ότι ήταν ο ένας από τους οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ) με αποτέλεσμα να τραυματιστούν παρά πολύ σοβαρά έξι άνθρωποι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Σκάι, κατά την πρώτη μέτρηση, η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του ενός από τους οδηγούς ήταν 0,78 gr/l (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος), ενώ στη δεύτερη 0,61 gr/l όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι μόλις 0,25 gr/l!

Την ίδια ώρα σε σοβαρή κατάσταση και οι έξι τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών, η κατάστασή τους είναι σοβαρή καθώς χαρακτηρίζονται ως πολυτραυματίες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την αντιμετώπισή τους χρειάστηκε η συνδρομή σχεδόν του συνόλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

mmm1

mmm2

mmm3

Στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και στο δεύτερο δύο. Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία το ένα από τα δύο έκανε αναστροφή την ώρα που το άλλο έμπαινε στη Συγγρού με αποτελέσμα η σφοδρή σύγκρουση που ακολούθησε να είναι αναπόφευκτη.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, καθώς χρειάστηκε η συνδρομή τους για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα αυτοκίνητα. Τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το σημείο ενώ αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων από το ύψος του Άγιου Σωστή ενώ το μποτιλιάρισμα φτάνει μέχρι και τη Νέα Σμύρνη.

mmmm4

mooo