Στην Παλλήνη και πάλι ο Κατσούλας - Ελεύθερος μετά από 23 χρόνια

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ασημάκης Κατσούλας έπειτα από σχεδόν 23 χρόνια κάθειρξης και πολλές αιτήσεις αποφυλάκισης. Ο 45χρονος σήμερα Κατσούλας είχε πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο το 1995.

Εκείνη τη χρονιά γίνεται γνωστό ότι ο ίδιος μαζί με τη Μαργέτη και τον Δημητροκάλη διέπραξαν φρικτά εγκλήματα στο όνομα του Σατανά. Θα μείνουν γνωστοί στην ιστορία ως οι “Σατανιστές της Παλλήνης”, οι οποίοι δολοφόνησαν με φρικτό τρόπο σε τελετές μαύρης μαγείας ένα 14χρονο κορίτσι και μια 28χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Τα θύματα της σατανικής τριάδας

Η 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου

Η 28χρονη Γαρυφαλιά Γιούργα

Οι Μαργέτη και Δημητροκάλης είναι πλέον ελεύθεροι, ωστόσο ο Κατσούλας παρέμεινε έγκλειστος στη φυλακή για πάνω από δύο δεκαετίες, καθώς κρίθηκε ότι ήταν ο “εγκέφαλος” της σατανικής συμμορίας.

Σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του, ο Ασημάκης Κατσούλας υποχρεώνεται να διαμένει στo πατρικό του στην Παλλήνη και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα, ενώ απαγορεύεται και η έξοδος από τη χώρα.

Στη διάρκεια της κράτησής του στις φυλακές Αγιάς Χανίων, όπως ανέφεραν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.