Ομολογία -σοκ: Εγώ σκότωσα την παιδοψυχίατρο - Δεν θυμάμαι πώς το έκανα

Τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία από τα ίδια του τα χέρια ομολόγησε ο δράστης, ο οποίος ήταν στην κορυφή της λίστας με τους υπόπτους για το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Ναι εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα» φέρεται να είπε ο 39χρονος άνδρας κατά την ανάκρισή του, σύμφωνα με το LamiaStar.

Ο δράστης υπέπεσε σε αντιφάσεις, καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών οι οποίοι τον οδήγησαν σε αδιέξοδο. Όπως αναφέρει το Lamiareport, η ενοχή του άνδρα φάνηκε σχεδόν από την αρχή μια και αδυνατούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αρχές.

Τελικά γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα τους είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα». Αμέσως, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Η άτυχη Θώμη Κουμπούρα

Ο 39χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, ενώ κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει την οποιαδήποτε κουβέντα. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.

Την ίδια ώρα γνωστοποιείται ότι λίγο πριν προσαχθεί ο Χρήστος Μπαλαντίνας στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας, είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας και οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση.

Το γενετικό υλικό εντοπίστηκε στο σπίτι της 45χρονης παιδοψυχιάτρου αλλά και στα νύχια της, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

Ο 39χρονος είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών από την αρχή. Δεν ήταν τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία, ο ίδιος είχε εξαφανιστεί.

Το Σάββατο εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του νομού.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία και οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

Ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας ανέφερε ότι η Θώμη Κουμπούρα δέχθηκε πάνω από 15 μαχαιριές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος ενώ σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα φαίνεται ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της.