Αποκαλύψεις-σοκ για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου: Έπρεπε να σκοτώσω το δράκο

Σοκαριστικά είναι τα όσα λέει στην απολογία του ο, καθ’ ομολογία, κατηγορούμενος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, λίγο πριν από την πρωτοχρονιά μέσα στο σπίτι της στη Λαμία.

Ο 39χρονος αρνείται τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες και κάνει λόγο για φωνές, φωτεινές οντότητες, ιπτάμενες σαύρες και απόκοσμα πλάσματα, που του ζητούσαν να κόψει το κεφάλι του δράκου!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο δικηγόρος του 39χρονου κατηγορούμενου ζήτησε από τον ανακριτή Λαμίας τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από ειδικούς ψυχιάτρους προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχική κατάσταση και η ικανότητα καταλογισμού του πελάτη του.

“Έπρεπε να σκοτώσω το δράκο. Άρχισα να τον χτυπάω με τα χέρια, με τα πόδια, μου έλεγαν να σκοτώσω το δράκο, αυτός έβγαζε άλλα κεφάλια. Η Θώμη δεν ήταν εκεί. Η θεά μου, ήταν στο μυαλό μου. Μου έλεγε και αυτή να σκοτώσω το δράκο γιατί δεν την άφηνε να κάνει παιδί. Στο δωμάτιο πετούσαν σαύρες, απόκοσμα πλάσματα, πάλευα κόψε το κεφάλι μου έλεγαν να μη βγάλει και άλλα. Πάλευα συνέχεια μέχρι που τον σκότωσα. Τη ίδια δεν τη σκότωσα. Ήταν στο μυαλό μου. Αυτή με καθοδηγούσε. Μου έλεγε τι θα κάνω” ανέφερε στην απολογία του.

Όλα αυτά έγιναν, σύμφωνα με το δράστη, τις πρωινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου, όταν βρέθηκε στο σπίτι της 45χρονης παιδοψυχιάτρου. «Μου είπε να κοιμηθούμε και αύριο το πρωί να πάμε να τραβήξουμε το βίντεο. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ στο δωμάτιο. Εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι και της είπα έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου. Αυτή σκεπάστηκε γιατί κρύωνε και εγώ της είπα Θεά μου έλα να βγάλουμε όλη αυτή την ένταση με δημιουργία. Έλα να κάνουμε τώρα έναν γνήσιο Έλληνα, έναν ημίθεο. Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: άκου ο κύκλος σου τελείωσε. Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και από όλα αυτά τα στοιχεία μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Έμεινα αποσβολωμένος να την κοιτάω και μου είπε εσύ τελείωσες από τον αγώνα. Εγώ θα συνεχίσω ως πρόεδρος στο γραφείο μου», περιγράφει ο ίδιος.

Τόνισε ότι το θύμα δεν μπορούσε να κάνει παιδί, ότι είχε μια σχέση με έναν ναυτικό, γι’ αυτό και ήθελε να κρατήσει μυστική τη σχέση τους. «Ήμουν διακριτικός δεν ήθελα να την εκθέσω και έκανα όπως ήθελε εκείνη. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα κρυφά σε ξενοδοχεία στη Λαμία, στην Καρδίτσα» πρόσθεσε ο 39χρονος τονίζοντας ότι το « το βράδυ εκείνο που με είπε ανθέλληνα η ίδια η θεά μου, δεν το χώραγε η λογική μου. Της είπα εντάξει αυτό δεν έχει σχέση με τον έρωτά μας. Μου είπε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον άλλο. Την κοίταξα στα μάτια και της είπα «Βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες τόσο καιρό για να περνάς καλά, με πρόδωσες και εμένα και τον αγώνα μας και το έθνος μας», και της άστραψα ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο»…