Εγκλωβισμένοι 300 άνθρωποι σε τρένο στο Δομοκό

Περίπου τριακόσιοι επιβάτες που ταξίδευαν από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη είναι αυτή την στιγμή εγκλωβισμένοι μέσα σε αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο ύψος του Δομοκού,  σύμφωνα με πληροφορίες  που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, η μηχανή του συρμού βραχυκύκλωσε και το τρένο ακινητοποιήθηκε.

Το πρόβλημα όμως έγκειται στο γεγονός πως η μηχανή αντικατάστασης που πρέπει να φτάσει στο σημείο από τον σταθμό των Παλαιοφαρσάλων δεν μπορεί να κινηθεί στο δίκτυο, καθώς λόγω κακής συντήρησης, έχουν παγώσει τα «κλειδιά»!

Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο χρόνος που θα χρειαστεί ώστε να απεγκλωβιστούν οι 200 επιβάτες και να συνεχίσουν προς τον προορισμό τους.

Οι κακές καιρικές συνθήκες έχουν προκαλέσει προβλήματα και σε αρκετά περιφερειακά αεροδρόμια, όπως στα Ιωάννινα, στην Καβάλα, την Σκιάθο, την Κατερίνη, την Κοζάνη και την Αλεξανδρούπολη.

Από το πρωί δύο πτήσεις που επρόκειτο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ανακατευθύνθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, ενώ δεν αποκλείεται τα προβλήματα στη συμπρωτεύουσα να συνεχιστούν λόγω των καιρικών συνθηκών.