Έγκλημα στην Έδεσσα με θύμα 71χρονο συνταξιούχο

Θανάσιμα τραυματισμένος στην είσοδο μονοκατοικίας όπου διέμενε στην Έδεσσα βρέθηκε ένας 71χρονος συνταξιούχος, ενώ ως δράστης συνελήφθη ένας 47χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φιλοξενούνταν τον τελευταίο χρόνο στο σπίτι του θύματος. Ο 71χρονος συνταξιούχος έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν πιθανότατα με μαχαίρι και ξυλουργικό εργαλείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών για ασήμαντο λόγο. Αμέσως μετά το συμβάν ο 47χρονος κάλεσε την Αστυνομία και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Μετά από έρευνες ο 47χρονος εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να είναι τοξικομανής, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για κλοπές και ναρκωτικά. Επίσης, στις αρχές του έτους «πρωταγωνίστησε» σε καβγά με 37χρονο, τον οποίο τραυμάτισε με ψαλίδι. Για το εν λόγω περιστατικό είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι επικαλέστηκε αναπηρία.