Θανατηφόρο τροχαίο στην Αμφιλοχία - Ελεύθερος ο οδηγός που σκότωσε 73χρονη

Ακόμα ένα θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη χώρα μας, με θύμα αυτή τη φορά μια 73χρονη.

Το περιστατικό έγινε στην Αμφιλοχία, όπου ένας 19χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την άτυχη γυναίκα μαζί με μια 56χρονη, τις οποίες μάλιστα παράτησε τραυματισμένες στη μέση του δρόμου.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο υπαίτιος του δυστυχήματος θα είναι ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός υποστηρίζει ότι δεν είδε τις γυναίκες που περπατούσαν μέσα στο σκοτάδι.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού. Μια 73χρονη και μια 56χρονη επέστρεφαν στα σπίτια τους με τα πόδια, όταν ο 19χρονος τις παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Κάποιοι περαστικοί που είδαν τις άτυχες γυναίκες ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 73χρονη στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Όσο για την άλλη γυναίκα, έφερε αρκετά τραύματα τα οποία όμως ήταν ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας. Οι τελευταίοι μετέβησαν στο σημείο του δυστυχήματος και συνέλεξαν σπασμένα κομμάτια του μοιραίου αυτοκινήτου.

Τελικά οι έρευνες οδήγησαν στα ίχνη του 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά από περίπου δύο ώρες από άνδρες της ΟΠΚΕ. Όσο για το αυτοκίνητο, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα.