Ερώτηση 44 βουλευτών της Ν.Δ. για τη συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA)

Την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε.-Καναδά (CETA) ζητούν αν μάθουν 44 βουλευτές της ΝΔ, με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.

Για το θέμα, η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή και οι αναπληρωτές Τομεάρχες, βουλευτής Άρτας κ. Γιώργος Στύλιος και βουλευτής Φλώρινας, κ. Γιάννης Αντωνιάδης, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, που είχε την πλήρη ευθύνη της διαπραγμάτευσης, υπερψήφισε τη Συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά (CETA) σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών, χωρίς καμία επιφύλαξη. Οι Υπουργοί της υπερθεμάτιζαν και καλούσαν τους Έλληνες ευρωβουλευτές να την ψηφίσουν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός την υποστήριξε με την υπογραφή του στη Σύνοδο Κορυφής, στις 30 Οκτωβρίου 2016. Παρόλα αυτά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τη συμφωνία και, έκτοτε, η Κυβέρνηση, σαν άλλος Ιανός, εμφανίζεται με δύο πρόσωπα.
Καταδεικνύει έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι μόνιμη πρακτική της είναι η πολιτική της απάτης και της εξαπάτησης των Ελλήνων».