Ξεσηκώθηκε η Λάρισα με την επίσκεψη Κασιδιάρη: Δεν υπάρχει χώρος για φασίστες

Οι αρχές στη Λάρισα έχουν αναστατωθεί με την επίσκεψη που θα κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης το Σάββατο 11/3 στην πόλη, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του ίδιου του Δήμου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο βουλευτής είναι ανεπιθύμητος.

«Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού» σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Δήμου, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και διάφορες ανακοινώσεις όπως της Λαϊκής Ενότητας που καλεί «σε αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Imperial». Αντίστοιχη ανακοίνωση έχει εκδώσει και η συνέλευση των αναρχικών, που καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αβέρωφ πλησίον του ξενοδοχείου, με στόχο την ακύρωση της ομιλίας

Την ίδια ώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας βρίσκεται υπ’ ατμόν, αφού ο χώρος γύρω από το ξενοδοχείο στην οδό Φαρσάλων το απόγευμα του Σαββάτου, πιθανότατα θα θυμίζει… πεδίο μάχης!