Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε στην Καστοριά (photo)

Ταραγμένη είναι η κοινωνία της Καστοριάς μετά την χθεσινή σοκαριστική είδηση της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου, με δράστη έναν 30χρονο ειδικό φρουρό ο οποίος και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Ο άτυχος 52χρονος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς, Μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 o Αντώνης Παραράς από την ιστοσελίδα alphafm.gr, η κόρη του 52χρονου η οποία βρίσκεται στη Γερμανία για σπουδές, ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

taxi_a952

Οι συνάδελφοι του άτυχου 52χρονου ταξιτζή μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον χαρακτήρα του. Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα oladeka.com αυτοκινητιστής από την Καστοριά κληθείς να περιγράψει το ερημικό σημείο που βρέθηκε η σορός του 52χρονου ανέφερε ότι «στο συγκεκριμένο σημείο ακούγαμε ότι γίνονται περίεργα πράγματα… Φαίνεται ότι ο Κ. δεν κατάλαβε που του είπαν να τους πάει ή όταν τον οδήγησαν εκεί ήταν αργά..» και πρόσθεσε ότι «μόνο στην Αθήνα λέγαμε ότι γίνονται αυτά, αλλά να που ήρθαν και στις αυλές μας… Ποιος ξέρει τι ακριβώς έγινε… Το σίγουρο είναι ότι χάσαμε ένα πολύ καλό παιδί!».

taxi_a

Υπάλληλος της εταιρείας ραδιοταξί με την οποία συνεργαζόταν ο 52χρονος αυτοκινητιστής δήλωσε στο enikos.gr ότι «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι»