Τραγωδία στη Μεσσήνη: Πατέρας σκότωσε τη 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε (Βίντεο)

Αδιανόητη η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Μεσσήνης, όπου ένας 59χρονος για άγνωστο λόγο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα την 10χρονη κόρη του, ενώ αμέσως μετά έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως τόσο το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού, όσο και αυτό του πατέρα βρέθηκε μέσα στο σπίτι τους  από στενό συγγενικό πρόσωπο λίγο πριν τις 9:00. Το κοριτσάκι ήταν τραυματισμένο στο κεφάλι και ο νεκρός πατέρας δίπλα στην κόρη του.

Ο 59χρονος άντρας πριν από τρία χρόνια είχε χάσει τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, από καρκίνο. Ήταν κλειστός χαρακτήρας και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς ήταν άνεργος. Εκείνος και το μικρό παιδί του ζούσαν με συνδρομή από την αδελφή της μητέρας του άτυχου κοριτσιού, αλλά και γείτονες που γνώριζαν την κακή οικονομική του κατάσταση.

Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα ο 59χρονος είχε κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του.

Αν και δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση του δυστυχήματος, εν τούτοις, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας σκότωσε επίτηδες πρώτα το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Γειτόνισσα του 59χρονου διηγείται πως σήμερα το πρωί, η γυναίκα που πήγαινε και έπαιρνε το παιδί για να το πάει στο σχολείο ανέφερε ότι ο άντρας δεν την άφηνε να μπει. Στην συνέχεια, γείτονες είπαν πως 9:10 – 9:15 το πρωί άκουσαν πυροβολισμό και όπως λέει “ακολούθησε πανικός”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο αναμένεται να γίνει μια πρώτη μακροσκοπική εξέταση από ιατροδικαστή, την ώρα που οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.