Το μήνυμα Σώρρα μετά την καταδίκη- Η Δικαιοσύνη έκανε την βρώμικη δουλειά- Δεν θα παραδοθώ ποτέ (Βίντεο)

Σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ και στη Δικαιοσύνη εξαπολύει ο Αρτέμης Σώρρας στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανήρτησε στο You Tube μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που καταδίκασε τον ίδιο και τη σύζυγό του σε οκτώ χρόνια κάθειρξη.

Ο ίδιος τονίζει ότι τους τελευταίους τρεις μήνες δέχεται επίθεση από τα κανάλια, που τον λοιδορούν και τον βρίζουν και στο μήνυμά του τονίζει ότι «ναι είμαστε εν μέσω του πολέμου. Θα φθάσουμε ως το τέλος. Το δικαστικό καθεστώς έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ».

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο ίδιος και η σύζυγός του, που αφορούσε, σύμφωνα με τον κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα, ο κ. Σώρρας σημειώβει ότι δεν υπάρχει καμία διαμάχη.

«Είναι ένας κουμπάρος μου που επί 30 χρόνια λυμαινόταν το χώρο μου και του έδωσα πάρα πολλές εργασίες. Η αλήθεια είναι ότι του έστειλα ένα εξώδικο για να φέρει τα λεφτά των υποθέσεων μου. Δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες ίσως χρειαστεί να βγει όλη η υπόθεση στον αέρα για να δείτε τη γελοιότητα, το δόλο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το καθεστώς κινείται εναντίον όχι μόνο εμένα αλλά και κάθε ανθρώπου. Αυτός ο άνθρωπος χρωστάει λεφτά από υποθέσεις μου που έχει πάρει. Σαφώς είναι ένας άνθρωπος του καθεστώτος. Δεν έχουμε καμία διαφορά. Όλο το θέμα είναι αστικό. Η αχαριστία είναι ένα τεράστιο αδίκημα», ανέφερε για τον κουμπάρου του.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραδοθεί και πρόσθεσε: «Δεν θα παραδοθώ ποτέ γιατί είμαι Έλληνας κυρίαρχος, αφθόχθων, ιθαγενής και δεν είμαι μέλος της ιδιωτικής εταιρίας Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε του Βερολίνου, ούτε της Ουάσιγκτον».

Πάντως, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του ένα 24ωρο μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας. Στο Εφετείο ήταν παρούσα μόνο η σύζυγος του Σώρρα, η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικα, έφυγε τρέχοντας. Έκτοτε οι δυο τους αναζητούνται τόσο στην Αθήνα, όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, την Πάτρα.