Άφωνοι οι αστυνομικοί με την απολογία Τσαγκάρη - Σπίτι του με βραχιολάκι ο δράστης

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί που πήραν απολογία από τον Βασίλη Τσαγκάρη, όταν ο ίδιος τους περιέγραψε ψυχρά το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος του Μάριου Λουκόπουλου. Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η φράση που είπαν πως “η ειλικρίνειά του έσπαγε κόκαλα”.

Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης κατά την απολογία του ανέφερε λεπτό προς λεπτό τη δολοφονία και παραδέχθηκε ότι ο ίδιος είχε απενεργοποιήσει τις κάμερες, καθώς γνώριζε ότι ο 47χρονος Μάριος θα ερχόταν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

«Εγώ έβγαλα τις κάμερες. Ήξερα ότι θα γινόταν πάλι φασαρία και γι’ αυτό τις έκλεισα. Έτσι σκέφτηκα, έτσι έκανα», είπε στους αστυνομικού.

Νωρίτερα, είχε παραδεχθεί ότι το όπλο ήταν δικό του, αναιρώντας όσα είχε πει ότι ανήκε στο θύμα και το απέσπασε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Στο σπίτι του με βραχιολάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν για τον 39χρονο δράστη να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι).

Ο λόγος που ο Βασίλης Τσαγκάρης δεν οδηγείται στη φυλακή είναι ότι βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

 

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος δεν οδηγείται στη φυλακή πριν τη δίκη του, για λόγους υγείας.