Θλίψη και αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου

Κηδεύτηκε την Τετάρτη ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον παραολυμπιονίκη, Βασίλη Τσαγκάρη, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί ο 39χρονος δράστης.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Μάριο, ενώ στην κηδεία δεν παρέστη η σύζυγός του, η οποία μετά το σοκ από το φονικό αντιμετωπίζει θέματα με την υγεία της.

«Ήταν ένα ειδεχθέστατο έγκλημα. Επιθυμώ να λάμψει η δικαιοσύνη του Θεού και των ανθρώπων. Ο δολοφόνος ξεπέρασε κάθε όριο απανθρωπιάς. Ενδεχομένως από τη δικογραφία να αποδειχθεί ότι υπήρχαν και αίτια που ώθησαν τον Μάριο να είναι βίαιος, ενώ ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα… Λάτρευε τα παιδιά του. Θα δείτε γιατί ο Μάριος είχε γίνει βίαιος. Γιατί κάθε άνθρωπος έχει όρια στην αντοχή του. Όταν πιέζεται από πάρα πολλές καταστάσεις, ξεσπάει στους οικείους του».

Αυτά ήταν τα λόγια του αδερφού του θύματος, ο οποίος μίλησε στο “Ε” και συνέχισε: «Το να κυκλοφορεί ο φονιάς του αδερφού μου με ένα “βραχιολάκι”… Τι να πω. Και αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι με μειδίασμα βγήκαν και οι δύο έξω, μετά την απόφαση. Μέσα στις φυλακές, μήπως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν τα ίδια και χειρότερα προβλήματα υγείας και είναι μέσα; Η πρώην σύζυγος του, με τις καταθέσεις που κάνει, δεν τιμά τη μνήμη του πατέρα των παιδιών της…».