Στο κόκκινο η εγκληματικότητα - Δύο νεκροί ηλικιωμένοι στην Αθήνα

Σε έξαρση η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας. Με διαφορά λίγων ωρών εντοπίστηκαν νεκροί δύο ηλικιωμένοι άνδρες. Πιο αναλυτικά:

Ένας 75χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκαμένους στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα. Tο πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, στο πάτωμα του υπνοδωματίου του.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σήψη, μαχαιρωμένος στην πλάτη, ενώ οι γείτονες του αναφέρουν ότι δεν είχε πολλές οικειότητες με τους γείτονες του.

O ηλικιωμένος έμενε μόνος του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και είχε να εμφανιστεί αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα κάποιοι φίλοι του να τον αναζητήσουν. Την ίδια ώρα, οι γείτονες έβλεπαν κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος του, να συσσωρεύονται χαρτιά με λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στη πόρτα και στα παράθυρα, άρα ίσως ο άτυχος άνδρας άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στον δολοφόνο του. Οι γείτονες του ηλικιωμένου άνδρα που μένουν στην ίδια πολυκατοικία ανέφεραν ότι δεν άκουσαν κάποια φασαρία από το διαμέρισμα του θύματος.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνες τους στο φιλικό κύκλο του δολοφονημένου άνδρα.

Λίγο αργότερα, βρέθηκε δολοφονημένος ένας γιατρός ηλικίας 72 ετών, ο οποίος φαίνεται ότι άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους ασθενείς, αλλά ο πραγματικός τους στόχος ήταν να τον ληστέψουν.Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, οι οποίοι εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ να επιχειρούν να διαφύγουν.