Κρήτη: Η 13χρονη κατήγγειλε τον βιαστή πατέρα της φοβούμενη για εγκυμοσύνη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης, στον ανακριτή παρουσιάστηκε χθες ο 47χρονος για να απολογηθεί για το βιασμό και την κακοποίηση που φέρεται ότι ασκούσε στην 13χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Σφακιανάκη, η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο ίδιος της ο πατέρας τη βίαζε επανειλημμένα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Τα ψυχολογικά τραύματα που αποκόμισε από τη σεξουαλική, αλλά και τη σωματική βία που δεχόταν από τον πατέρα της η ανήλικη ήταν αρκετά για να νοσηλευτεί δύο φορές τους τελευταίους μήνες: μία τον περασμένο Μάρτιο κι άλλη μία το Φεβρουάριο.

«Κατήγγειλε το περιστατικό αφού δεν άντεχε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης. «Ο φόβος ότι αυτό το πράγμα δεν θα σταματούσε, αλλά και το ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνει και έγκυος»

Το κοριτσάκι φέρεται να κακοποιήθηκε αλλά και να βιάστηκε από τον πατέρα του μόλις πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο. Εξάλλου, σύμφωνα, με πληροφορίες, η ανήλικη μαθήτρια είχε δεχτεί χτυπήματα στο σώμα της – μεταξύ άλλων – με ζώνη…

Κατά τη σύντομη απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 47χρονος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, χωρίς ωστόσο να πείσει τις δικαστικές Αρχές, οι οποίες αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος πατέρας βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας, της αποπλάνησης, αλλά και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Πηγή: neakriti.gr