Συμβασιούχοι ΟΤΑ ξήλωσαν την καγκελόπορτα του υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Ένταση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά, στη συγκέντρωση των συμβασιούχων ΟΤΑ, έξω απ’ το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν επίμονα να συναντήσουν την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να βρεθεί μία ικανοποιητική λύση στα θέματά τους.

Όμως όταν τους απάντησαν ότι η συνάντηση θα μπορέσει να γίνει μετά τις 6 το απόγευμα, οξύνθηκαν τα πνεύματα και οι συγκεντρωμένοι έσπασαν την καγκελόπορτα του υπουργείου.

Ως αποτέλεσμα, της συγκέντρωσης των συμβασιούχων των δήμων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σταδίου έως την Ηρώδου Αττικού, μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

 

sumbasiouxoi-ota-708

 

Συμβασιούχοι εργαζόμενοι προσπαθούν να μπουν στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης ζητώντας συνάντηση με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη, κατά την διάρκεια της πανελλαδικής κινητοποίησης, Πέμπτη 18 Μαΐου 2017. Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν πανελλαδική κινητοποίηση με αίτημα το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, να μην υπάρξει καμία απόλυση, να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα, να μετατραπούν οι συμβάσεις σε αορίστου χρόνου. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Νωρίτερα, οι συμβασιούχοι των δήμων είχαν κάνει συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών.