Σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έπαιζε χαρτιά στο καφενείο

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης 70χρονης από τον σύζυγό της, στο Σοφικό της Κορινθίας. Σύμφωνα με τους γείτονες, την περασμένη Τετάρτη, ο 71χρονος αφού είχε σκοτώσει, είχε θάψει και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της γυναίκας του στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας, είχε πάει στο καφενείο της γειτονιάς κι έπαιζε χαρτιά!

«Τον Βασίλη τον ξέρω γιατί εγώ εδώ πέρα έχω το κρεοπωλείο, ψώνιζε από το μαγαζί, έχει οικογένεια, έχει εγγόνια. Όλα ήρεμα, πέσαμε από τα σύννεφα. Γνώριζα και την γυναίκα του, μαζί πήγαιναν στην λαϊκή, μια χαρά. Εμείς παίζαμε δηλωτή εδώ στο καφενείο. Ο άνθρωπος φυσιολογικότατος. Την Τετάρτη το βράδυ παίζαμε τετράδα χωρίς κανένα πρόβλημα, τελειώσαμε, μας καληνύχτισε και έφυγε» τονίζει ο κ. Γιώργος φίλος του 71χρονου συζυγοκτόνου και ιδιοκτήτης κρεοπωλείου.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς στην Νέα Ιωνία, χαρακτηρίζουν τον 71χρονο δολοφόνο ήσυχο και φυσιολογικό άνθρωπο, που φαινόταν αγαπημένος με την γυναίκα του. Άλλωστε, μαζί μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, από τα οποία έχουν αποκτήσει και εγγόνια.