Απίστευτο: Οι γιατροί στο Παίδων δεν κατάλαβαν ότι σφαίρα σκότωσε τον 10χρονο! (Βίντεο)

 

Μεγάλο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι τελικά ο 10χρονος μικρός που κατέληξε στη διάρκεια της σχολικής γιορτής, στο δημοτικό σχολείο του στο Μενίδι, σκοτώθηκε από σφαίρα!

Όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς, ο μικρός έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Η τραγωδία σημειώθηκε χθες κι αρχικά όλοι νόμιζαν ότι το παιδί, ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ, όπου οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως επιτυχία.

Μεγαλύτερο σοκ όμως και τεράστια ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι οι γιατροί στο  «Αγία Σοφία» όχι μόνο δεν διαπίστωσαν τη σφαίρα αλλά στην επίσημη ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι το τραύμα προκλήθηκε «από πτώση εξ ιδίου ύψους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αρχές έχουν ήδη έχει ξεκινήσει έρευνες στην περιοχή και ερευνούν όλα τα πιθανά σημεία απ’ όπου μπορεί να έχει βληθεί η σφαίρα. Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι χθες κοντά στο σχολείο υπήρχε γλέντι σε κοντινό καταυλισμό Ρομά.

 

Πάντως νωρίτερα το πρωί, γονείς και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, όταν ακούστηκε να λέει πως έχει άγχος, κοκκίνισε και λιποθύμησε. Πέφτοντας, χτύπησε το κεφάλι του, με όσους βρίσκονταν εκεί να λένε πως «αιμορραγούσε πολύ»…