Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τον "ρασοφόρο" που παρενοχλούσε γυναίκες

Μια ακόμη προσπάθεια του “ρασοφόρου” που παρενοχλούσε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, απέβη μοιραία κι οδήγησε στη σύλληψή του απ’ τις Αρχές.

Ο “ρασοφόρος” αυτή τη φορά δε “χτύπησε” σε λεωφορείο, αλλά σε δρόμο στο κέντρο της πόλης. Ντυμένος σαν μοναχός, πλησίασε μια 48χρονη, και της είπε ότι θα της χαρίσει κάποια θρησκευτικά είδη. Την οδήγησε μέχρι το αμάξι του κι όταν αυτή μπήκε μέσα, της είπε ότι θέλει να επισκεφθούν μαζί ένα μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη. Παρόλο που η γυναίκα διαφώνησε, ο άνδρας έβαλε μπρος το αμάξι.

Στη διαδρομή, ο 41χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της κι αυτή κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο, στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Αμέσως η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία, και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο “ρασοφόρος” εντοπίσθηκε τελικά χθες Τετάρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και στην κατοχή του βρέθηκε ένα αυτοκίνητο, ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του. Διαπιστώθηκε ότι είναι ρουμανικής καταγωγής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του, για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας.