Τραγωδία στην Κρήτη: Πατέρας σκότωσε τον γιο του επειδή τον πέρασε για ληστή

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στους Αγίους Θεοδώρους της Παλαιόχωρας Χανίων όταν 85χρονος πατέρας άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τον 55χρονο γιο του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν ο 55χρονος αποφάσισε να επισκεφτεί τον πατέρα του, που είχε να ακούσει νέα του δύο μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 55χρονος χτύπησε την πόρτα, ο πατέρας δεν τον άκουσε, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής και επιχείρησε να μπει από το παράθυρο.

Ο 85χρονος τον πέρασε για διαρρήκτη και άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Όταν ο πατέρας διαπίστωσε πως δεν ήταν διαρρήκτης αλλά ο γιος του, «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και κλιμάκιο διαπραγματευτών από το Ηράκλειο.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ο 85χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αρνούμενος και πάλι την είσοδο των Αρχών στο σπίτι.

Τελικά, τα ξημερώματα, πάνοπλοι αστυνομικοί, του τμήματος Ειδικών Αποστολών, έκαναν «έφοδο» στο σπίτι, συνέλαβαν τον 85χρονο, ο οποίος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.