Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Kαι ο αδερφός του νεκρού Αμερικάνου είχε δολοφονηθεί έξω από μπαρ!

Απίστευτο αλλά είναι γεγονός! Σύμφωνα με φίλους του 22χρονου Μπακάρι Αντερσον που δολοφονήθηκε στο Λαγανά της Ζακύνθου, και ο αδερφός του είχε χάσει τη ζωή του έξω από μπαρ, στο Τέξας σε ανάλογη συμπλοκή. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είπαν φίλοι του 22χρονου Μπακάρι στην αστυνομία, ο αδερφός του σκοτώθηκε από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε σε όλο του το σώμα από τους δράστες.

Διπλό λοιπόν το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Αντερσον.

Ο 22χρονος Μπακάρι είχε έρθει στην Ελλάδα με τους φίλους του και βρήκε τραγικό θάνατο, όταν 8 άτομα του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι, χωρίς να μπορεί να αντισταθεί, έξω απ’ το μπαρ όπου διασκέδαζε με την παρέα του.

Όπως αποδείχτηκε από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στη γειτονιά οι 8 δράστες – ανάμεσά τους ο μπάρμαν, ο πορτιέρης και έξι άτομα ακόμη, τον χτυπούσαν χωρίς έλεος ακόμη κι όταν είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Αφορμή ήταν μια selfie που ο αδικοχαμένος Μπακάρι ήθελε να βγάλει με μια σερβιτόρα. Ο πορτιέρης ενοχλήθηκε, του ζήτησε το λόγο σε έντονο ύφος, ο Αμερικανός τουρίστας άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει έξω από το μαγαζί, αλλά δεν πρόλαβε καθώς τον «πρόλαβαν» ο πορτιέρης και επτά φίλοι του ακόμη από το μαγαζί.

Και οι 8 δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δικηγόρος του 34χρονου Έλληνα μπάρμαν δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».

Ο πορτιέρης, που επίσης κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα, υποστηρίζει πως δεν χτύπησε καμία φορά το θύμα. «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο».

Οι υπόλοιποι 6 Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το οπτικοακουστικό υλικό τους διαψεύδει.

 

 

Όλοι παραμένουν στα κρατητήρια της αστυνομίας και την Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πάντως, 30 άτομα είχαν πέσει πάνω στον Αμερικανό, που σωριάστηκε αμέσως στο έδαφος, ενώ οι δολοφόνοι του συνέχισαν να τον χτυπούν. Η ιατροδικαστής άλλωστε δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιο ήταν το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε την μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία, παρά μόνο πως προήλθε από «θλων όργανο», που σημαίνει από κλωτσιά ή γροθιά. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν το θύμα και με ποτήρι μπύρας στο κεφάλι.