Συγκλονίζει ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του: Σκότωσα το γιο του καλύτερού μου φίλου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του από τον φόβο του για ληστές.

Ο ηλικιωμένος βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και δείχνει να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του.

Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στους Αγίους Θεοδώρους του δήμου Καντάνου-Σελίνου, όταν ο 85χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 58χρονο γιο του.

Ο παιδοκτόνος οδηγήθηκε χθες το πρωί στον εισαγγελέα Χανίων και περίπου δύο ώρες μετά εξήλθε του Δικαστικού Μεγάρου σε κατάσταση εμφανούς σύγχυσης.

Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον κατηγορούμενο, ενώ του έδωσαν προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο ηλικιωμένος ρωτούσε συνεχώς τους αστυνομικούς πού βρίσκεται και γιατί έχει συλληφθεί  χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Από τη στιγμή της σύλληψής του, εξάλλου, μοιάζει χαμένος και η όψη του παραμένει τραγικά γαλήνια.

Μέσα σε απόλυτη σύγχυση, ο 85χρονος, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, έλεγε: «Σκότωσα το γιο του καλύτερού μου φίλου».

Ωστόσο, κάτοικοι των κοντινών χωριών, που τον γνώριζαν, υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες ήταν ανήσυχος και εξέφραζε φόβους πως θα μπουν κλέφτες στο σπίτι του.

Ο 85χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων.

Δείτε το βίντεο: