Ομαδικός βιασμός 26χρονης στη Ρόδο

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε χθες η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 20χρονου Αλβανού και ενός 22χρονου ημεδαπού, που συνελήφθησαν την Κυριακή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr στις 30 Ιουλίου οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να εξανάγκασαν μια 26χρονη Αγγλίδα, που διαμένει προσωρινά στην Κάλαθο, σε συνουσία ταυτόχρονα και επανειλημμένα παρά τη θέληση της, σε δωμάτιο πίσω από εστιατόριο. Η 26χρονη εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο και τον τελευταίο καιρό είχε ερωτική σχέση με τον 20χρονο, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο κατάστημα.

Τον δεύτερο είχε δει ορισμένες φορές σε άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, όπου εργάζεται. Η 26χρονη με τον 20χρονο μετέβησαν στο κατάστημα, όπου εργάζεται ο 22χρονος για διασκέδαση. Εκεί ο 20χρονος την ενημέρωσε ότι θα φιλοξενούσαν στο σπίτι του τον 22χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία νωρίς το πρωί της Κυριακής, αφού πρώτα πήγαν όλοι μαζί σε έναν φούρνο για να φάνε, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο, που η Αγγλίδα, υποστηρίζει ότι είχε πάει για πρώτη φορά. Ο σύντροφος της άρχισε, όπως είπε να την φιλάει και σε κάποια στιγμή παρουσιάστηκε στο χώρο ο δεύτερος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Ο 20χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να τον φιλήσει και εκείνη αρνήθηκε και σε κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματος του. Κατόπιν την εξανάγκασαν, όπως διατείνεται, σε ασελγείς πράξεις και ήρθαν σε ερωτική επαφή μαζί της. Μετά το περιστατικό στην διαδρομή, όταν του παραπονέθηκε για ό,τι συνέβη εκείνος φέρεται να της είπε ότι «της άξιζε» μετά από κάποιες πληροφορίες που είχε για άλλη σχέση της με τρίτο πρόσωπο.

Η ίδια υποστηρίζει ότι με το άτομο αυτό δεν είχε σχέση και ενώ την πολιορκούσε η ίδια δεν ενέδωσε. Όταν πήγε στο σπίτι της εξιστόρησε το τι είχε συμβεί στην θεία της και η τελευταία την έπεισε να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία. Ο 20χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι την βίασε, τονίζοντας ότι είχαν σχέση και ότι παρακινήθηκε από την θεία της να υποβάλει μήνυση. Ο 22χρονος αρνείται ομοίως τα όσα του αποδίδει η Αγγλίδα.