Σοκ στη Λαμία: Έδωσαν ναρκωτικό χάπι σε βρέφος γιατί έκλαιγε! Παλεύει για τη ζωή του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λαμία, όπου σύμφωνα με το LamiaReport, έδωσαν ναρκωτικό χάπι σε μωράκι για να σταματήσει να κλαίει!

Το πρωί της Τρίτης στο Αυλάκι Στυλίδας το μωρό 18 μηνών, εισήχθη στο Νοσοκομείο Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση συνοδευόμενο από την ανήλικη μητέρα του ηλικίας 17 ετών. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι της ουσίας «Βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Σε έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, τη μητέρα της, και έναν 23χρονο γνωστό χρήστη ναρκωτικών ουσιών, βρήκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα συγκεκριμένα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.

Το σημείο όπου ήταν αφημένες όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες δεν ήταν προσβάσιμο απ’ το μωρό και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης το χάπι το έδωσε ο 23χρονος προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο γιατί γκρίνιαζε! Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της, που είναι από άλλον πατέρα.

Το μωράκι έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Η Ασφάλεια έχει συλλάβει ήδη τη 17χρονη μητέρα του και τον 23χρονο φίλο της με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναμένονται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Πηγή: LamiaReport