Συνελήφθη ο 67χρονος που βίαζε τη 14χρονη που εξεδίδε ο πατέρας της στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ο 67χρονος που ασελγούσε σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού στην Κάλυμνο, συστηματικά εδώ και τέσσερα χρόνια, για πέντε έως είκοσι ευρώ.

Η 14χρονη, ύστερα από τέσσερα δραματικά χρόνια «έσπασε τη σιωπή της» αφού ο 41χρονος πατέρας της την εξέδιδε για πέντε έως 20 ευρώ.

Το κορίτσι «έδειξε» τον 67χρονο παιδεραστή ως αυτόν που την βίαζε συστηματικά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013 ως πριν από λίγες ημέρες) και της έδινε μερικά ευρώ ως αμοιβή, τα οποία εκείνη παρέδιδε στον πατέρα της.

Ο συνταξιούχος συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον πατέρα της 14χρονης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Σε βάρος του 67χρονου ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σε βάρος του 41χρονου πατέρα για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Και οι δύο θα απολογηθούν την Δευτέρα στον ανακριτή Κω.

Οι θείες της 14χρονης οι οποίες αγνοούσαν τι συνέβαινε, αντέδρασαν άμεσα. «Πρέπει να πληρώσει ακριβά ο βιαστής του παιδιού μας. Ακόμη και ο πατέρας της, που είναι αδελφός μας και είναι και ανάπηρος, πρέπει να τιμωρηθεί και αυτός», είπαν στο «Βήμα της Κω».