Κάνουν "φύλλο και φτερό" τα αρχεία του παιδεραστή μουσικού μήπως βρουν νέα θύματα

O Παναγιώτης Δράκος είναι ο καθηγητής μουσικής σε ωδείο στα βόρεια προάστια που συνελήφθη για κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών – μαθητριών του. Μάλιστα έχει κι ο ίδιος δύο παιδιά.

Ο παιδόφιλος ομολόγησε τις πράξεις του και οδηγήθηκε στη λεγόμενη φυλακή των βιαστών και των παιδεραστών στην Τρίπολη.

Ο 60χρονος στην ομολογία του είπε ότι μόνο αυτά τα 3 κοριτσάκια έχει κακοποιήσει, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν “φύλλο και φτερό” τους σκληρούς δίσκους και τα αρχεία του διεστραμμένου άντρα.

Ο Δράκος φέρεται να ασέλγησε σε 3 κορίτσια, τα 2 εννιά ετών, το άλλο 10, τα οποία τα φωτογράφιζε κιόλας εκείνη την ώρα.
«Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» είπε στην πολύωρη ομολογία του. «Από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μ΄αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια».

Την ίδια ώρα φίλοι και συνάδελφοί του δεν πιστεύουν ότι Δράκος ήταν παιδεραστής, καθώς, όπως λένε, ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, καλλιεργημένος και με άριστη σχέση με τα παιδιά. Μάλιστα είχε εμφανιστεί  πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και πολλοί γονείς τον επέλεγαν να διδάξει στα παιδιά τους λόγω της επαγγελματικής εμπειρίας του.