Ξεσπά η μητέρα του παιδιού που έπεσε σε φρεάτιο: «Αποφάσισα να βάλω εκεί τα παιδιά μου για να ζήσουν"

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εμφανίζεται η μητέρα του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του την Τρίτη πέφτοντας σε φρεάτιο στην Κόρινθο, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Αποφάσισα να βάλω εκεί τα παιδιά μου για να ζήσουν, όχι για να πεθάνουν», λέει συγκλονισμένη η μητέρα του 3χρονου. «Έχουν στεγνώσει τα δάκρυα μου και δεν ξέρω τι να κάνω». Μητέρα πέντε παιδιών, αναγκάστηκε όπως λέει, λόγω κοινωνικών συνθηκών να επιτρέψει τη φιλοξενία των παιδιών της στον οργανισμό, όμως δεν περίμενε ότι δεν θα δει ξανά το μικρότερο από αυτά.

Το χρονικό:

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης, όταν το άτυχο αγοράκι, που φιλοξενούταν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, έπεσε μέσα στον βόθρο, όπου πιθανόν εκτελούνταν εργασίες.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι ανέσυραν το αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, το παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο το διακόμισε στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, δήλωσε ότι το παιδάκι όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες για περισσότερο από μισή ώρα, για να το επαναφέρουν στη ζωή, όμως ήταν ήδη αργά.