Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τους 3 νεκρούς απ' το τροχαίο - Παλεύει η 18χρονη για τη ζωή της

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη σε τροχαίο που έγινε στις 3 τη νύχτα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι και ένας να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου, όταν δυο μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού “καρφώθηκαν” πάνω σε αυτοκίνητο.

Νεκροί οι επιβάτες της μίας μοτοσυκλέτας, ο πατέρας και ο 22χρονος γιος του, κι ένας ακόμη νέος άντρας, 22 ετών, που οδηγούσε την άλλη μοτοσυκλέτα. Ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η 18χρονη φίλη του, φοιτήτρια του ΑΠΘ,  που επέβαινε σε αυτή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αμάξι το οποίο οδηγούσε 67χρονος τουρίστας απ’ την Γερμανία, έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά. Οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, έτσι “καρφώθηκαν» στο αυτοκίνητο. Οι επιβαίνοντες στη μία μηχανή, πατέρας και γιος, έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Οι επιβαίνοντες στη δεύτερη μηχανή, ο 22χρονος Αντώνης και η 18χρονη φίλη του, μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Δυστυχώς εκεί εξέπνευσε ο 22χρονος Αντώνης, οδηγός της μηχανής, ο οποίος κατά τη σύγκρουση είχε διαμελιστεί.

 

 

Όσο για την κατάσταση της νεαρής: «Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Εμμανουηλίδης είπε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το δυστύχημα, επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Γερμανία, που μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και κατευθυνόταν για την Χαλκιδική.  Ο  67χρονος Γερμανός νοσηλεύτηκε στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου, και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται..

 

 

 

 

 

 

Πηγή: thestival.gr