Λεμπιδάκης: Επέστρεψε κιόλας στη δουλειά! Καταβεβλημένος αλλά πανευτυχής

Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο από την απελευθέρωσή του κι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε σήμερα και στο εργοστάσιό του.
Μετά από 6 μήνες ομηρείας, χθες επιτέλους απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού του στην Κρήτη και σήμερα, παρέα με την οικογένειά του, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης επισκέφθηκε το εργοστάσιό του.
Αδυνατισμένος, καταβεβλημένος αλλά πανευτυχής και χαμογελαστός διαρκώς, ο Κρητικός επιχειρηματίας έφτασε στο εργοστάσιό του, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, όπου τον υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκαλιές οι συνεργάτες του. Μάλιστα μόλις τον είδαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Ο επιχειρηματίας χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κι ευχαρίστησε και πάλι την ΕΛ.ΑΣ.: «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου».

 

Βαθιά συγκινημένος και ο πατέρας του επιχειρηματία, που όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τι ήταν εκείνο που τον δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της 6μηνης ομηρίας του, απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό…».

Εντωμεταξύ, από σήμερα, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Σημειώνεται ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών της Εταιρείας Πλαστικά Κρήτης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη είχε ανασταλεί από τις 4 Απριλίου λίγες ημέρες μετά την απαγωγή του.