Φρίκη στο Άργος: 46χρονος ασελγούσε σε 5χρονο εν γνώσει των γονιών του!

Φρίκη προκαλεί η υπόθεσης κακοποίησης 5χρονου αγοριού στο Άργος, εν γνώσει των γονιών του!
Ο 46χρονος Έλληνας ανάγκαζε το αγόρι να κοιμάται μαζί του, όντας γυμνός, ενώ το φωτογράφιζε γυμνό και μετά καμάρωνε δείχνοντας τις φωτογραφίες του σε καφετέριες που σύχναζε!
Κι η φρίκη δεν σταματά εδώ. Οι γονείς του μικρού γνώριζαν για τα όσα υπέφερε το παιδί τους αλλά σώπαιναν καθώς ο δράστης τους τους φιλοξενούσε στο σπίτι του και τους εξαγόραζε με τρόφιμα που τους έδινε ως αντάλλαγμα!
Οι γονείς, Ρουμάνοι, έχουν άλλα 3 μικρότερα παιδιά. Την οικογένεια φιλοξενούσε σπίτι του επί 6 μήνες ο δράστης. Τα 3 παιδιά μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.
Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γυμνές φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον 46χρονο σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας. Σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια. Και οι τρεις επέστρεψαν στις φυλακές όπου ήδη κρατούνταν.