Νέες αποκαλύψεις στην τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η μητέρα κυνηγούσε την κόρη της σε όλο το σπίτι

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις της οικογενειακής τραγωδίας που έλαβε χώρα στο Μαρκόπουλο όταν η μητέρα δολοφόνησε την 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Το τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι ότι η 17χρονη είχε αγάπη για τη ζωή και ήθελε να συνεχίσει μετά το Λύκειο τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Μόλις 40 λεπτά πριν το φονικό μάλιστα, είχε κάνει μια ανάρτηση στο instagram.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Η 51χρονη, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε βαριά ψυχιατρική αγωγή, κατέβηκε στο λεβητοστάσιο όπου εκεί ήταν ο σύζυγός της που εκτελούσε εργασίες. Πριν την καταλάβει ο σύζυγος της, τον κλείδωσε μέσα και πήγε στο δωμάτιο της 17χρονης μαθήτριας.

Με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο (ψαλίδι ή μαχαίρι) στο χέρι επιχείρησε να πλήξει την κόρη της. Εκείνη αντιστάθηκε και από την συμπλοκή, το αιχμηρό αντικείμενο έφυγε από το χέρι της μητέρας. Η 17χρονη, αλλόφρων, βγήκε στο μπαλκόνι, επιχειρώντας να διασωθεί. Μη έχοντας άλλη οδό διαφυγής, πήδηξε από το μπαλκόνι, έπεσε σε δέντρα και εν συνεχεία προσγειώθηκε στη ράμπα του γκαράζ του σπιτιού.

Η μητέρα της την ακολούθησε από το εσωτερικό του σπιτιού, έχοντας προμηθευτεί άλλο μαχαίρι. Εκεί στο γκαράζ την έπληξε με μανία σε διάφορα σημεία του σώματός της και της έδωσε το μοιραίο χτύπημα στην καρωτίδα.

Στη συνέχεια, αυτοκτόνησε, κόβοντας τις φλέβες της.

Η κατάθεση του συζύγου

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, ο ίδιος όντας κλειδωμένος στο λεβητοστάσιο, άκουγε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει πως η 17χρονη είχε στα χέρια της, κυρίως στις παλάμες, πολλά αμυντικά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα έπασχε από φοβίες και εμμονές ότι θα πεθάνει η ίδια και ο σύζυγος της και το παιδί τους θα μείνει μόνο του και γι’ αυτό πίστευε ότι έπρεπε να πεθάνουν μαζί!