"Ήθελαν να με δολοφονήσουν" λέει ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Ρέθυμνο

Τα δραματικά λεπτά του ξυλοδαρμού του περιγράφει ο 30χρονος φοιτητής, ο οποίος έπεσε θύμα αγνώστων τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ρέθυμνο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι δράστες ήθελαν να τον δολοφονήσουν.

“Τα χτυπήματα είναι μόνο στο κεφάλι μου. Εγώ προσπάθησα να καλυφτώ όπως μπορούσα, αλλά τα χτυπήματα ήταν ανελέητα” αναφέρει.

«Το περιστατικό έγινε πολύ κοντά στη γειτονιά μου. Ξαφνικά όπως περπατούσα με τον φίλο μου, μας επιτέθηκαν τρία άτομα χωρίς κουκούλα. Πρόλαβα και απέφυγα τον πρώτο αλλά ο δεύτερος ήρθε πάνω μου. Ο τρίτος είχε ήδη επιτεθεί στο φίλο μου, ο οποίος κατάφερε να γλιτώσει. Μετά έρχεται και ο τρίτος επάνω μου κι άρχισαν να με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Μια γροθιά στο κεφάλι αν είναι σε λάθος σημείο μπορεί να σου κοστίσει και την ίδια σου τη ζωή» προσθέτει ο 30χρονος φοιτητής.

«Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση το παιδί μου. Ο γιατρός μου είπε ότι το παιδί με τόσα χτυπήματα στο κεφάλι ζει πραγματικά από θαύμα. Ότι έχει το φως του, είναι επίσης ένα θαύμα. Θέλω να τους δω και να ακούσω από το στόμα τους γιατί τον χτύπησαν με τόση βία. Δέχτηκε μια άνανδρη επίθεση χωρίς και ο ίδιος να γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο τον ξυλοκόπησαν» λέει στο protothema.gr η μητέρα του 30χρονου.

Για δολοφονική επίθεση σε βάρος του γιου του έκανε λόγο και ο κ. Γιώργος Καπώνης. «Η επίθεση είναι καθαρά δολοφονική. Ότι ζει ο γιος μου αυτή τη στιγμή είναι θαύμα. Θεωρώ υπεύθυνη όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου για αυτό που έγινε στον γιο μου. Είναι τριάντα χρόνων παλικάρι και τρέμει το παιδί μετά το ξύλο που του έριξαν, σοκαρίστηκε. Ήθελαν να το σκοτώσουν το παιδί μου. Δυστυχώς κάθε εβδομάδα στην Κρήτη έχουν τέτοιου είδους περιστατικά. Υπάρχουν συμμορίες που ξυλοφορτώνουν φοιτητές, δυστυχώς. Και θέλω να πω προς όλους τους πατεράδες να μην στέλνουν τα παιδιά τους στην Κρήτη».