Συγκλονίζει η μητέρα της εφοριακού: Μου είχε πει ότι φοβόταν και ήθελε να φύγει από τον έλεγχο

Εν εξελίξει είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας της 32χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε θώρακα και πλάτη, πνεύμονα και καρδιά, έφερε τραύμα στο δεξί μάγουλο από μαχαίρι και γροθιά στο δεξί μάτι.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε εκτός από τα προαναφερθέντα υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό. Το σενάριο αυτό περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της μητέρας του θύματος:

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, συγκλονίζει με αυτά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας.

Με τα δάκρυα να τρέχουν ασταμάτητα, μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο E.

“Πιστεύω ότι σκότωσαν το παιδί μου. Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε. Θα μπορούσα να είμαι μαζί της στο νεκροταφείο”, είπε χαρακτηριστικά.

“Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την παρακολουθούσε, αλλά το παιδί μου δεν είχε καταλάβει κάτι. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”.

Η μητέρας της, αποκάλυψε επίσης ότι η Δώρα ανησυχούσε πολύ για την δουλειά της και φοβόταν: “Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο. “Με έχει κουράσει, με έχει φοβίσει, έχω δύσκολες υποθέσεις δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Αν κάνω ένα λάθος θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”, μου έλεγε”.

Δείτε το βίντεο:

Η δήλωση εργαζομένου στο Β΄ Νεκροταφείο:

Όπως λέει η κοπέλα πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια. Έδωσε “μάχη” για να αποφύγει τα χτυπήματα του δολοφόνου και πάλεψε μαζί του. Υπάρχουν ίχνη πάλης.

Επίσης εξηγεί πως η 32χρονη ήταν ζωντανή μετά την επίθεση, παρά τα χτυπήματα με το μαχαίρι προσπάθησε να βγει σε κεντρικό σημείο του νεκροταφείου για να ζητήσει βοήθεια.

Βίντεο από το newsit:

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφεραν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πως «μέχρι αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 33χρονης σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». «Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα στοιχεία, ίσως να πρόκειται και για έγκλημα πάθους. Δεν αποκλείεται μάλιστα πίσω από τη δολοφονία να βρίσκεται γυναίκα! Ήδη οι αστυνομικοί έχουν ανακρίνει και έχουν αποκλείσει πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της ή άτομα με τα οποία σχετιζόταν.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη είχε πάει στο Β’ Νεκροταφείο για να ανάψει καντήλι στον τάφο του αρραβωνιαστικού της.

Η μαρτυρία του ιερέα

Όπως δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, πατέρας Θεόδωρος, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει.

Χθες το απόγευμα είδε την κοπέλα να τρέχει ξέπνοη και να κάθεται σε έναν τάφο, πριν πέσει στο έδαφος από τα βαριά της τραύματα. Αρχικά την πλησίασε ένας νεαρός που ήταν εκείνη την ώρα στο νεκροταφείο και κατόπιν ο ιερέας. «Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω “Θοδώρα τι κάνεις;” είπε ο πατέρας Θεόδωρος και στο σημείο αυτό ξεψύχησε. Η 32χρονη δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια»…

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου αλλά και ενός ακόμα εργαζόμενου στο νεκροταφείο, η κοπέλα μαχαιρώθηκε στο σημείο που βρίσκεται ο τάφος του αρραβωνιαστικού της, την ώρα που στην συγκεκριμένη περιοχή δεν βρισκόταν κανένας άλλος. Κατόρθωσε μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, να διανύσει, ούσα βαριά τραυματισμένη, απόσταση περίπου 80-100 μέτρων για να ζητήσει βοήθεια.

Όπως ενημέρωσε ο ιερέας, την ώρα της δολοφονίας, γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος. Επίσης είπε πως από μπροστά, ο τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου είναι ψηλός, προς τα πίσω όμως η μάντρα χαμηλώνει και από τα σύρματα μπορεί πιο εύκολα να μπει και να βγει κάποιος.