Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μ. Ζαφειρόπουλου - Στον ανακριτή ο ένας

Στη δημοσιότητα, έδωσε σήμερα Πέμπτη, η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του δολοφόνου του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και του συνεργού του.

IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME , γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία:

 

-Και του μη συλληφθέντα (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία, ο οποίος απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία:

Σε βάρος τους,ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νωρίτερα έφτασε στον Ανακριτή για να απολογηθεί , ο 32χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία υποστήριξε ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο κι όχι να τον σκοτώσουν.

Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι ετών για κλοπές. Αρχικά ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και εν συνεχεία οδηγήθηκε στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Η κατάθεση του

Ο δολοφόνος στην κατάθεση του είπε ότι είχαν εντολή να τον εκφοβίσουν τραυματίζοντάς τον στο πόδι και όχι να τον σκοτώσουν.

Ο 32χρονος μίλησε για 3 Αλβανούς ως ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι είναι έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και με αμοιβή 20.000 τους ζητήθηκε να τρομάξουν τον δικηγόρο.

Ο τελικός αποδέκτης του εκφοβισμού ήταν πελάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είναι επίσης έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για το σκάνδαλο της Energa.

Δείτε τις φωτογραφίες: