Δασκάλα προέτρεψε μαθητές να χτυπήσουν 9χρονο συμμαθητή τους στο Π.Φάληρο

Πραγματικά απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη στο 4ο Δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου, όταν η δασκάλα της μουσικής τιμώρησε έναν 9χρονο μαθητή της, βάζοντας τους συμμαθητές του να τον χαστουκίζουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος μαθητής ήταν λίγο ανήσυχος την ώρα του μαθήματος και η δασκάλα φαίνεται να προέτρεψε τα άλλα παιδιά να του “ρίξουν μερικές φάπες για να ηρεμήσει”. Το παιδί προσπάθησε να βγει από την αίθουσα, όμως τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον χτυπούν. Μάλιστα, στο τέλος η δασκάλα φέρεται να είπε και “μπράβο” στους μαθητές που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό…

«Μαμά σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι» είπε ο 9χρονος στην μητέρα του, η οποία φυσικά και αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος παραδέχθηκε το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα είπε ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της» αποδεχόμενη ουσιαστικά τις κατηγορίες.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά της δασκάλας και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.