Νεκρός και άγρια χτυπημένος, βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής που αγνοείτο στην Κάλυμνο

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Ο νεαρός αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή και βρέθηκε σήμερα δολοφονημένος, 200 μέτρα περίπου απ’ το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατο του, στα Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια. Μάλιστα φέρεται να έχει θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα το πιο πιθανό. Ακόμη είχε μώλωπες και γδαρσίματα στο σώμα, σαν να είχε συρθεί και «πεταχτεί» στο σημείο. Στο σημείο  είχαν ερευνήσει τις προηγούμενες μέρες οι άντρες της ΕΜΑΚ και δεν είχαν ανακαλύψει τίποτα.

Τον άτυχο φοιτητή εντόπισε σήμερα το απόγευμα ένας 14χρονος που έπαιζε και είδε το πτώμα μπρούμυτα σε μία στάνη. Αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.

Κάτοικοι δηλώνουν ότι στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα του νεαρού συχνάζουν παραβατικά στοιχεία.

Ο άτυχος Νίκος, είχε πάει στο νησί για να δει τη μητέρα του που εργάζεται εκεί ως καθηγήτρια. Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής έφυγε από το σπίτι με το ποδήλατο του αδερφού του για να κάνει βόλτα στον Προφήτη Ηλία. Κι έκτοτε εξαφανίσθηκε.