"Ανοιχτό το ενδεχόμενο δυστυχήματος", λέει η ΕΛ.ΑΣ για τον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του να επήλθε από πτώση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο του δυστυχήματος. Αν και προς το παρόν δεν μπορούν να αποκλείσουν ακόμη την δολοφονία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έκανε αρκετά συχνά βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο όταν επισκεπτόταν το νησί. Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου, είναι ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος, και ο ίδιος φαίνεται να είχε κάνει την διαδρομή. Αυτός είναι και ο προβληματισμός των αστυνομικών καθώς το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να είχε ερευνηθεί από τις 19 Νοεμβρίου όταν και χάθηκαν τα ίχνη του, χωρίς αποτέλεσμα, εκτός και αν η έρευνα δεν ήταν λεπτομερής. Πριν από λίγο σε απόσταση 20 μέτρων βρέθηκε η μπλούζα και το ένα παπούτσι του φοιτητή.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έσπρωξε κάποιος στον γκρεμό τον άτυχο νεαρό, επειδή εκείνος έγινε αυτόπτης μάρτυρας κάποιας παράνομης δοσοληψίας. Προς το παρόν δεν έχουν εντοπίσει το κίνητρο από το οποίο θα προερχόταν μια τέτοια δολοφονική ενέργεια. Αναμένουν με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν τα τραύματα του άτυχου φοιτητή είναι συμβατά από πτώση ή από ανθρώπινη ενέργεια.