«Εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά, δεν περίμενα πως ο φάκελος είχε κοκαΐνη», λέει το 19χρονο μοντέλο

«Εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά, δεν περίμενα πως μέσα στον φάκελο είχε κοκαΐνη», δήλωσε στον δικηγόρο το δεκαεννιάχρονο μοντέλο που συνελήφθη στην Κίνα επειδή μετέφερε 2.5 κιλά κοκαΐνη.

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου αποκάλυψε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» τι του είπε η πελάτισσά του για την περιπέτειά της. Η κοπέλα, που κρατείται φυλακισμένη στις κινεζικές φυλακές, δήλωσε άγνοια για το γεγονός ότι μετέφερε ναρκωτικά, λέγοντας: «Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή, εγώ ήξερα ότι μεταφέρω χαρτιά, δεν περίμενα πως μέσα στον φάκελο είχε κοκαϊνη».

Η δήλωση αυτή όμως φαίνεται πως δεν πείθει καθόλου τις κινεζικές Αρχές.

«Προσπαθώ να την πείσω να συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της. Πρέπει να βρει υπερασπιστική γραμμή, διαφορετικά αντιμετωπίζει μέχρι και ισόβια κάθειρξη», είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αναφέροντας ακόμη ότι έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία και ότι έχει οριστεί συνήγορος υπεράσπισης.

Η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, όπως είπε η ίδια, είναι καλά στην υγεία της και η κατάσταση στις φυλακές είναι καλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών ( DEA), υπάρχουν στοιχεία για έναν «βαρόνο» της νύχτας από τη Νιγηρία ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Φίλος της 19χρονης την έπεισε να προσφέρει «τις υπηρεσίες της» σε αυτόν.

Με την υπόθεση αναμένεται να ασχοληθούν και οι ελληνικές Αρχές, για να διερευνήσουν εάν υπάρχει «σύνδεσμος» Έλληνας ή εάν η κοπέλα προχώρησε σε επαφή με κάποιον αλλοδαπό, χωρίς να γνωρίζει επακριβώς σε τι εμπλέκεται.