Συνέλαβαν στα Σπάτα δραπέτη που είχε δολοφονήσει αστυνομικούς-Αναζητούνταν από το 2015

Συνελήφθη το πρωί σε σπίτι στα Σπάτα 50χρονος δραπέτης, ο οποίος πήρε άδεια τον Μάρτιο του 2015 και έκτοτε καταζητείτο γιατί δεν επέστρεψε στη φυλακή.

Πρόκειται για τον Αντώνη Καραμολέγκο, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς το 1990 έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Έναν χρόνο μετά την παραβίαση της άδειας, τον Μάρτιο του 2016, είχε πυροβολήσει έναν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Για την υπόθεση αυτή είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι το 2011 είχε παραβιάσει κι άλλη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές, αλλά τότε εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη.

Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθη μια 46χρονη που ήταν μαζί του και σε βάρος της εκκρεμούσε επίσης ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε ένα πιστόλι καθώς επίσης κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια. Ακόμα βρέθηκαν στην αυλή κλεμμένα οχήματα.