Άγριο έγκλημα στη Σπάρτη - Σκότωσαν στο ξύλο ιδιοκτήτη μπαρ

Τη ζωή του έχασε ένας άντρας τα ξημερώματα στο κέντρο της Σπάρτης, έπειτα από πολλαπλά χτυπήματα πάνω σε καυγά.

Ο 61χρονος ιδιοκτήτης μπαρ γρονθοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από δύο άντρες, γεωργιανής καταγωγής, 33 και 38 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι δύο Γεωργιανοί διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος και τραυμάτισαν τέσσερις άνδρες. Τραυματισμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο και μία 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Σύμφωνα με το apela.gr οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Σήμερα το πρωί, έξω από το μπαρ που διατηρούσε και στον χώρο που συνέβη το μοιραίο, συγγενείς και φίλοι άφησαν λουλούδια και κεριά. Όλοι παραμένουν συγκλονισμένοι.

 


Τα αίτια του εγκλήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί.