Θρήνος στην κηδεία της Ειρήνη Λαγούδη-Το πόρισμα του ιατροδικαστή και τα αναπάντητα ερωτήματα (photos)

Το τελευταίο αντίο “είπαν” σήμερα στην Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή της Αιτωλοακαρνανίας, που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και τα αδέρφια της.

Η θλίψη ήταν χαραγμένη στα πρόσωπα και των συγχωριανών της που την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία.

Ο θάνατός της έχει αφήσει άφωνους όσους την γνώριζαν. Η 44χρονη ήταν μια δραστήρια γυναίκα, πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή.

 

 

 

 

Οι τελευταίες στιγμές της Ειρήνης

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της. Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη μητέρα φέρεται να εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου, καθώς ένα μπιτόνι πετρελαίου εντοπίστηκε μέσα στο αμάξι της. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν με τις τοξολογικές εξετάσεις, όταν τελειώσουν.

Τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα δείχνουν ότι η γυναίκα βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε, ενώ και από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο. Δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις της κεφαλής και δεν υπήρξε στραγγαλισμός αφού βρέθηκε ακέραιο το υοειδές οστού. Με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς.

Επιπλέον, το μέρος όπου βρέθηκε το πτώμα της δεν είναι τυχαίο, αφού με βάση τα λεγόμενα ενός φίλου της πήγαινε συχνά εκεί για να ηρεμήσει.

Το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η πρώτη εικόνα της φαίνεται να είναι αυτοκτονία. Η 44χρονη δεν είχε άλλα τραύματα πέρα από τα εγκαύματα, όπου και τελικά όλα φανερώνουν πως «πνίγηκε» από τον καπνό μέσα στο όχημα. Ωστόσο, για τους αστυνομικούς όλα τα “σενάρια” είναι πιθανά και ανοιχτά μέχρι να βγουν οι εξετάσεις σε περίπου 3 εβδομάδες.