Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο παιδεραστής με το βαν

Σε ποινή κάθειρξης 25 ετών καταδικάστηκε από το μεικτό ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο 42χρόνος παιδεραστής με το βαν, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε και βίασε 2 ανήλικους.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης και χρηματική ποινή ύψους 120.000 ευρώ .

«Ελπίζω να συμμορφωθείτε» του είπε η πρόεδρος της έδρας μετά την έκδοση της απόφασης, ενώ ο ίδιος συνέχισε να αρνείται τις κατηγορίες.
Λίγες ώρες πριν, το εφετείο είχε απορρίψει το αίτημα των συνηγόρων του για να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου , της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Κάθετη η εισαγγελέας

«Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος. Όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία, μόνο κακό κάνει, ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργεί προβλήματα» τόνισε η εισαγγελέας.

Ο 42χρονος κατηγορείται για την απόπειρα αποπλάνησης ενός 13χρονου παιδιού , αλλά και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο.

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι όλα τα ανήλικα βρέθηκαν μαζί του εκούσια και πως δεν βίασε κανένα.
«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος» είπε ο κατηγορούμενος.