Συνελήφθη ο δράκος των ανηλίκων - Γνώριζε κορίτσια μέσω facebook, τους έδινε ναρκωτικά και τα βίαζε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 28χρονος μικροκακοποιός ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε δύο μαθήτριες αφού πρώτα τους είχε δώσει ισχυρά ναρκωτικά για να παρακάμψει τις αντιστάσεις τους.

Τις δύο φίλες 15 και 16 ετών είχε προσεγγίσει ο 28χρονος μέσω του διαδικτύου – Facebook, και αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη τους τις έπεισε να πάνε στο σπίτι του. Εκεί αφού τους έδωσε ναρκωτικά, κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, τα κορίτσια δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και κατόπιν τα βίαζε.
Ο άντρας που φέρεται να έκανε τα ίδια εγκλήματα αρκετές φορές, κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι ο νεαρός βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε και το ναρκωτικό «σίσα», η κοκαΐνη των φτωχών, που περιέχει ακόμα και υγρά μπαταρίας και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ο 28χρονος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη των κοριτσιών. Κατηγορείται από την αστυνομία για βιασμούς κατ΄ εξακολούθηση και διακίνηση ναρκωτικών.

Εκτός από την περίπτωση της 15χρονης οι αστυνομικοί με βάση τα στοιχεία που εντόπισαν στο κινητό και τον υπολογιστή του 26χρονου ερευνούν ακόμη έξι περιπτώσεις.

Πηγή: ΕΡΤ