DNA αγνώστου και στο μπουφάν της Δώρας Ζέμπερη

Τα ευρήματα γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν κάτω από τα νύχια, αλλά και στο μπουφάν της Δώρας Ζέμπερη, εγείρουν ερωτήματα για το αν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, Μανώλης Σοροπίδης, έδρασε μόνος του ή με συνεργούς.

Το βιολογικό υλικό στο μπουφάν της εφοριακού, μαρτυρά ότι η 32χρονη είχε έρθει σε επαφή και με άλλα πρόσωπα, κι αυτό γιατί βρέθηκε το DNA ενός αγνώστου προσώπου.

Νομικές πηγές διευκρινίζουν ότι τα ευρήματα χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση για να διερευνηθεί εάν το βιολογικό υλικό προέρχεται από το ίδιο ή από διαφορετικό άτομο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια της 32χρονης θα ζητήσει τον διορισμό εξειδικευμένων γενετιστών, προκειμένου να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το άγνωστο βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε.

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού, αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή για να υποβάλει το σχετικό αίτημα, εκτιμώντας ότι θα ρίξει φως στα θολά σημεία της υπόθεσης.

«Θέλουμε να έχουμε πλήρη εικόνα και τεκμηριωμένη άποψη για το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε. Η αγωνία της οικογένειας είναι να φτάσει στην αλήθεια για το τι συνέβη στη Δώρα», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου.

Πηγή: Espresso